vrijdag 31 juli 2009

Stempels opbergen

Laatst was ik aan het scrappen en toen zocht ik een leuk stempeltje. Ik wist nog niet precies wat, maar ik ging even mijn voorraad doornemen. Omdat ik niet precies wist waar ik naar op zoek was moest ik alle cd hoesjes uit het rekje trekken om te kijken wat er nou precies inzat. Ik irriteerde me hier voor de zoveelste keer aan, dus tijd voor een andere oplossing!

Zo waren mijn stempels eerst opgeborgen:


Ik ben naar de Hema gereden en heb daar een dikke ordner gekocht en insteekhoesjes voor foto's. Dit wordt mijn nieuwe stempelmap:

Tijdens het winkelen kwam ik dit kaartje tegen. Ik vond m zoooo schattig!! Ik heb m op de voorkant van mijn map geplakt.

Nu zijn de 10 x 15 insteekvakjes vaak te groot voor kleine stempeltjes, dus ben ik met de naaimachine aan de slag gegaan en heb de vakje, daar waar het nodig was, kleiner gemaakt.

Zo zijn mijn stempels nu opgeborgen:

Het is nu heel overzichtelijk geworden en als ik iets zoek hoef ik alleen maar de map door te bladeren. Het is ook heel handig om mee te nemen als ik buiten de deur ga scrappen. Ik ben er heel blij mee!!
TFL!!!!!

3 lieve reacties:

Patricia zei

De map is super geworden zeg!! Hoop dat je mapje nog lang mee mag gaan!!

Anneke (An) Wijers zei

Ja leuk Ellen! En zeker handig!
Ik heb iets soortgelijks maar dan kleiner.
Een mapje van V&D.

Jacqueline zei

Hartstikke slim van jou om fothoesjes te gebruiken en die dicht te nieten als dat nodig is. Ik gebruik zelf grotere opberghoezen en vind het vaak zo rommelig. Bedankt voor de tip!