zaterdag 19 maart 2011

Vogelkooikaart #1

Gisteren ben ik eindelijk weer eens op mijn hobbykamer geweest om gezellig een kaartje te maken. Deze stans van Marianne Design had ik al een tijdje geleden op de beurs gekocht in Haarlemmmermeer, maar nog geen tijd gehad om hem te gebruiken.
Ik zag op de beurs al een aantal leuke vogelkooikaarten voorbij komen en nu wilde ik er graag zelf ook een maken. Ik heb gekozen om de kaart op karton te maken, want dat vind ik altijd wel een leuk effect geven.

Ik heb het katon gescheurd en bewerkt met Gesso. Daarna het papier op maat gesneden en gescheurd en bewerkt met Distress inkt (Walnut stain). De rand van de kaart heb ik ook een randje Walnut stain gegeven. Ook heb ik een half taartrondje gebruikt achter de bloemen. Het derutje van de vogelkooi heb ik open gelaten. Nadat ik dat allemaal opegplakt heb, heb ik de bloemen verzameld en opgeplakt. In het hart van de bloemen zitten parels en hotfixsteentjes. Eerst wilde ik de bloemen ook met Distress inkt bewerken, maar ik vond dit toch wat vrolijker staan. Als laatste heb ik de stempels op Kraft gestempeld en uitgeknipt.
Zoals ik al zei is de vogelkooistans een Creatable van Marianne Design. Het papier en de stempels zijn van Eline's huis en de stans van de tak is van Sizzix.

Ik hoop dat jullie hem mooi vinden. Hij hangt nu op mijn nieuwe kaartenhouder aan de deur op mijn zolderkamertje. Daar zal ik binnenkort ook een foto van maken, want dat is ook een leuk ding geworden en o zo simpel!

Fijn weekend!!!!

Photobucket

6 lieve reacties:

Marian zei

Je vogelkooikaart ziet er geweldig uit. Ik ben ook zo gek op vogels en kooitjes.
Mijn benieuwen of vogelkooikaart nr 2 ook nog een keer komt ;-)

Groetjes, Marian.

Thamar zei

Hoi hoi

Wat heb je een leuke blog en een gave zolder zeg!! Ik zit ook op zolder maar heb het niet zo mooi als jij. geweldig. Heerlijk he dan kan je de boel de boel laten.
Ik kom zeker af en toe even langs
gr Thamar

Eefje zei

Leuk kaartje, ik vind die stansen van Marianne ook zo leuk

Gr,
Eefje

Brenda zei

Hoi hoi,

Wat een ontzettend leuk kaartje zeg!
Heb je echt leuk gedaan met Gesso en karton, inderdaad een leuk effect!
Ik moet ook maar eens gesso aanschaffen! Fijn weekend nog!
Lieve groetjes Brenda

Annemieke zei

Heeel erg leuk kaartje!!
Groetjes, Annemieke

Ria zei

een super leuk vogelkooikaartje heb je gemaakt !!


groetjes Ria S.