zondag 20 maart 2011

Kaartenhouder op mijn deur

Laatst vertelde ik al dat ik een kaartenhouder had gemaakt voor op mijn deur. Ik wilde niet mijn muren volhangen en bedahct deze oplossing:

Het frame kocht ik in de kringloopwinkel voor 1 euro! Deze heb ik toen wit geschilderd en om de latjes touwtjes gewikkeld. Aan de touwtjes zitten roze paperclips om de kaarten vast te houden. Het frame hangt aan visdraad aan een handdoekhouder die ik voor 80 cent bij de Action kocht. Zo blijft mij deur ook nog heel ;).

Het is de bedoeling dat hier mijn zelfgemaakte kaartjes komen te hangen (ik heb er nu nog niet zoveel), maar ook foto's of andere leuke creaties. Ik hoop er veel moois in te kunnen hangen!!! Ik zie al zelfgemaakte stoffen hartjes of stoffen vogeltjes voor me, noem maar op! Het staat zo gezellig en vanaf mijn tafel kijk ik er regelmatig even heen :D

Binnenkort plaats ik vogelkooikaart #2, want die is ook al klaar!

Fijne zondag!

Photobucket

3 lieve reacties:

Annemieke zei

Hij is heel erg leuk! en een super goede oplossing. En dat voor 1,80!!

Groetjes, Annemieke

Eefje zei

Wat super leuk geworden en een hele goede oplossing voor je kaarten.

gr.
Eefje

Veerle zei

Hoi Ellen! Wat een supermooie creatie. Ik wil ook zoiets ophangen aan de deur. Kun je mij even een foto mailen van hoe het dan ophangt? Kan mij er even geen voorstelling van maken. En kan de deur dan nog wel dicht? Mailadres is veerle.vanhove@gmail.com Alvast bedankt!