vrijdag 6 augustus 2010

Zzzleeping

Gisteravond ben ik meteen aan de slag gegaan met het maken van een layout met mijn eigen gemaakte GSD bestandjes (zie mijn vorige post). Ik heb voor het bijtje gekozen. Dit is de layout geworden (klik op de foto's om  ze te vergroten):
Deze foto is in het ziekenhuis gemaakt toen Jesse 2 dagen oud was. Het papier is van Karen Foster en is al heel oud, maar kwam nu goed van pas. Het lettertype dat ik gebruikt heb is Cooper black en ook de letters zijn met de silhouette uitgesneden. Hieronder nog een detailfoto van mijn bijtjes:
En tot slot nog een detailfoto:
Mocht je het bijtje heel leuk vinden, in de vorige post kan je het GSD bestandje downloaden. Moet je natuurlijk wel een silhouette hebben ;).

Bedankt voor het kijken en ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat!!!

4 lieve reacties:

Charlotte zei

Hoi Ellen,

Dank je wel voor je lieve berichtje op mijn blog. Ik ben natuurlijk meteen even bij jou gaan snuffelen... ;) Wat een mooie layout!!! Mooi kindje heb je. En een hele mooie naam (Jesse stond voor mijn zoontje Julian op de tweede plaats... :)).

Ik ben volger geworden, dus je ziet me vast wel weer verschijnen hier... ;)

Groetjes,
Charlotte

natje zei

Hey,
Wat een mooie layout!
Prachtig papier en wat een mooie foto!


Groetjes

Fia zei

Ahhhh wat is deze lief!!!!!!
De bijtjes zijn zo schattig en je mannetje is een plaatje!!
Vertederende foto zeg!!

Groetjes,
Fia

Frences zei

Wat leuk dat je zelf bestanden maakt en ook deelt! Leuk blog ook trouwens!

Vind je boxzak ook erg leuk. Ben zelf niet zo goed met een naaimachine, vind het dus altijd knap wat andere mensen kunnen maken.

Tot ziens!

Groetjes Frences