zondag 4 mei 2008

Vakantie en spraptime!!!
Yes, yes en nog eens yes...Vakantie!! Lekker 2 weken niks doen en aan de hobby. Afgelopen week was het ook nog koninginnedag, maar daar was niks aan, dus toen zijn Paul en ik snel naar de IKEA gegaan in Amersfoort en heb ik een mooie buffetkast gekocht voor in mijn scrapkamer...Verder zijn we donderdag nog een nachtje naar mama en papa op de camping in Limburg geweest (Elfenmeer). Was weer gezelli...

Ook met scrappen erg druk aan de slag geweest de afgelopen week. Heb bijna al mijn DOMmetjes af, op 2 na.
En ik doe mee aan een wedstrijd op het Scrapsite forum
Verder doe ik mee met een SWAP. Ook de eerste keer voor mij. De foto van mijn 'maatje' heb ik vanmiddag ontvangen en ook deze 20x20 lo is alweer ...Ik ben er maar druk mee....Deze heb ik voor Esme gemaakt..


En nog leuker is het feit dat het dit hele weekend heerlijk voorjaar-weer is!! En de rest van de week blijft het ook nog mooi en dan ben ik lekker nog vrij!! Ook heb ik helemaal geen afspraken en dus geen verplichtingen, heerlijk!! Kan lekker doen waar ik zin in heb..

En dan nog 7 weken en dan is het alweer zomervakantie :(..Dan moet ik mijn lieve kindjes gedag zeggen en de school misschien ook wel..jammer jammer...maar het glas is halfvol, want ik krijg na de zomervakantie wel een vast contract!! dusssss niet klagen ellepelle hihi..

Maar voor nu geniet ik nog lekker van mijn vrije dagen met het heerlijke weer!!

Ciao amigos....xoxo

0 lieve reacties: