woensdag 28 mei 2008

New home and New job!!!

YES YES EN NOG EENS YES!!!!!de hypotheek is nu officieel rond, dus t huis is nu zeker weten van ons!! En alsof dat nog niet alles is, ben ik ook nog aangenomen voor vast op De omnibus!!! Dat is de school waar ik nu mijn lieve instroomgroepje heb en waar ik zo graag wilde blijven, nou het is me gelukt!!! Zaterdag feestje bij ons thuis om het allemaal te vieren..Komt het geluk mij toch nog eens tegemoet hoera hoera! Ik ben zo blij met alles. Heb al een aantal dozen om in te pakken, maar heb er nog geen zin in gehad, ik weet niet waar ik beginnen moet haha...T is maar goed dat ik nu al een aanzet maak, anders komt t er nooit van volgens mij, ken mezelf wel en denk ook niet dat Paul erg veel zal inpakken...

Afgelopen zaterdag hebben Paul en ik een 'nieuwe' eettafel in Amsterdam gehaald. Een witte hoogglans van 180x100, hij is supermooi en pastte mooi in de Golf haha..Handig zo een variant.

Nou voor nu is het happy happy nieuws even gedeeld en kan ik weer verder hihi..

Qua scrappen heb ik niet zoveel meer gedaan, wel al me dommetjes af, maar inmiddels zijn er weer 2 nieuwe bijgekomen die ik nog moet maken. Denk van t weekend een keertje maar even. Zaterdag is Paul toch de hele dag weg naar Serge.

O ja en afgelopen zaterdag hebben Paul en ik ook afgedansd! Papa heeft coole foto's gemaakt en we hebben goede cijfers gehaald. T was een supergezellige avond.

Kortom een geslaagde week!!!!!

Nou tot de volgende keer!

See you later aligator!

0 lieve reacties: