zondag 20 april 2008

Circle Journal

Jawel, ik heb me opgegeven om mee te doen aan een CJ!!! Na 2 jaar te scrappen dacht ik dat het wel eens leuk zou zijn. ik ben druk bezig met het maken van mijn eigen boekje en het schiet al aardig op. Het is wel erg leuk om te doen en ik ben benieuwd wat ik van de andere dames krijg. Ik heb niet een hele uitgebereidde voorstelpagina gemaakt, daar zag ik het nut niet zo van in, als iedereen maar weet waarover ze kunnen scrappen...

Verder dit weekend eigelijk niet zoveel gedaan. Gisteren hadden we een uitje van Paul's werk. We gingen eerst gourmetten en daarna bowlen in Harderwijk. Ik moet zeggen dat het best gezellig was. Lekker gekletst en ook mijn bowlingskwaliteiten bleken mee te vallen...Vandaag naar de bradderie geweest, maar was niet zoveel aan.

Nog een weekje en dan ben ik weer lekker 2 weken vrij ovm meivakantie! yeah yeah!! En dan nog iets van 6 weken en dan is het alweer zomervakantie..en dan moet ik mijn allerleukste en liefste klasje gedag zeggen..ben erg benieuwd waar ik volgend jaar terecht kom hoor, maar ja het belangrijkste is dat ik een baan heb he! In de meivakantie gaan we misschien nog een paar daagjes naar Limburg, dus dat wordt wel erg gezellig! Fotocamera mee natuurlijk om leuke foto's te maken, kunnen we die weer scrappen!!

Nou ik ga snel verder met mijn spread voor mijn CJ, dus tot later!!!

Toedeloe

0 lieve reacties: