zaterdag 24 november 2012

Sneeuwmankaartje

Op de een of andere manier zit in met mijn hoofd al helemaal bij de winter. Ik heb nu iets met sneeuw en sneeuwpoppen. Dit komt vast omdat er op verschillende sites en blogs de mooiste dingen voorbij komen met sneeuwpoppen, sneeuwsterren etc. Ik heb helemaal zin om ermee aan de slag te gaan :D

Afgelopen woensdag kwam mijn moeder een middagje bij mij knutselen. We hadden hele leuke voorbeelden gezien van kaartjes gemaakt met een embossing folder en inkt en wilde dit ook graag proberen. Dit bleek niet zo simpel te zijn als het leek, want de inkt gaat vrij snel vlekken, maar het is gelukt! Dit is mijn kaartje geworden:

 De embossing folder is van Nellie Snellen. De sneeuwman maakte ik met mijn Cricut en het hekje is een oud stansje dat ik ooit in een setje gekocht had. Verder heb ik op de daken en op de boom wat glitter sneeuwpoeder gedaan.
Boven zie je de kaart van mijn moeder, die ook heel leuk geworden is. Zij houdt helemaal van sneeuwige winters!

Bedankt voor het kijken!!

3 lieve reacties:

Margot zei

superleuke kaarten!

Marlies zei

Wat een mooi kaartje, ook die van je moeder. Ben benieuwd wat voor mooie winter kaartjes je nog meer gaat maken, zolang de winter en sneeuw nog in je hoofd zit. :-)

Groetjes Marlies

Gietje zei

Als leerkracht ben ik ook steeds op zoek naar nieuwe ideeën en die kaartjes lijken me wel wat voor het maken van een nieuwjaarsbrief. Ook de kerstman met het lichtje vind ik supermooi. Vanaf nu heb je er een volger bij. Heb zelfs al een linkje geplaatst op mijn blog (gietjes.blogspot.com). Nog veel knutselplezier!