vrijdag 20 april 2012

Knutselen met kinderen: schaap met watjes

Creatief zijn vind ik heerlijk! Ook ideeen opdoen is erg verslavend. Ik kon niet wachten tot ik met Jesse samen kon gaan knutselen. Nu dat mijn kleine ventje 2 jaar geworden is heb ik de knutselspullen van zolder gehaald en kan ga ik eindelijk met hem aan de knutsel!!

Het lijkt me ook erg leuk om de kinderknutsels op mijn blog te delen, want het is zo leuk om met kinderen aan de knutsel te gaan!

Zijn eerste knutsel was een vrij simpel plakwerkje. Een lenteschaapje beplakken met watjes. Ik maakte een schaap op wit papier en knipte het voor hem uit en heb het op een groen papier geplakt. En toen was het Jesse zijn beurt om er watjes op te plakken.

 Een schik dat hij had! Het lukte hem al aardig om zelf met het kwastje de lijm op het papier te smeren. Hij vond het alleen wel héél gek dat de watjes aan zijn vingers  bleven plakken hahaha. Daar snapte hij niks van! En uiteindelijk is dit het schaap geworden:
Omdat ik het leuk vind om mijn ideetjes te delen zal ik hier de mal van het schaap dat ik tekende delen. Je kan op het schaap klikken en dan opslaan als kiezen en dan kan je hem zelf ook uitprinten!

Bedankt voor het kijken en tot de volgende creatieve uitspatting!!!

1 lieve reacties:

Joke zei

Wat leuk dat je me gaat volgen! Jouw blog ziet er ook erg leuk uit, dus ik wordt jouw 100e (!) volger! Fijn weekend.