donderdag 24 november 2011

Zakdoekjeshouder uil

Al een tijdje loopt onze kleine vent rond met snottebellen en een loopneus. Het is weer kouder aan het worden!! De zakdoekjes zijn dan niet aan te slepen haha. Dus ik bedacht me dat het wel leuk zou zijn om een houdertje te haken voor om de zakdoekjes heen. Het patroon vond ik hier en dit is de mijne geworden:
Ik wilde een beetje herfstkleuren gebruiken. Door de foto zijn de kleuren een beetje vreemd, maar het is bruin met mosgroen, oranje en paars. Niet felgekleurd, maar een beetje bosachtig. Dit is de achterkant:

Het is zo leuk en handig. Het wisselen van de kleuren vond ik nog wel lastig hoor en hij is ook verre van perfect, maar ik vind dat dat ook niet hoeft bij handgemaakte dingen. Onze Jesse is er in ieder geval erg blij mee haha. Het liefst vliegen de zakdoekjes door de kamer :D
Bedankt voor het kijken!

4 lieve reacties:

Loves to Create by Jacqueline blog zei

Wat een schatje is het en natuurlijk hoeft niet alles perfect te zijn daarvoor zijn hety ook met de hand gemaakte freubels waar heel veel moeite voor gedaan wordt.............. ik vind het super dat je het kan en je kleurtjes zijn ook zo leuk bij elkaar.

Gr Jacqueline

Nancy zei

Wat leuk!! Leuke blog heb je!
groetjes, Nancy

Het Knuter Huuske zei

Oohh wat Leuk!
Super idee!
Die neem ik even mee....
Ben zelf gek op uiltjes....
Ooit eens een zakdoekhouder gemaakt voor een dinnetje....
Maar dit is ook super....

Groetjes van Ivonne

Marlies zei

Wat maak je toch leuke dingen.

Groetjes Malies