zondag 27 november 2011

Herfstuil amigurumi

Hoi Allemaal,

Gisteren heb ik eindelijk het patroontje van die leuke uit hier gekocht en hij kwam diezelfde avond nog mijn mailbox ingevlogen, joepie! Ik ben zo verliefd op alle mooi uilendingen die zij maakt! Vanmiddag ben ik ermee aan het stoeien geweest. De eerst keer klopte er niks van mijn achterkant, dus de hele uil weer uitgehaald en wat bleek; ik wisselde de kleuren verkeerd, waardoor ik steeds, bij elke nieuwe kleur, een steek teveel haakte. Ja en dan kom je niet meer uit! De tweede keer lukte het gelukkig wel :D. Dit is de herfstuil geworden:
Ik heb expres de vleugels niet helemaal vastgenaaid, zodat ik ze nog een beetje naar buiten kan vouwen. Ook wilde ik hem graag  in echte herfstkleuren maken . Hij is namelijk bedoeld voor in Jesse zijn tak, die op dit moment in herfst/sintsfeer is. Hopelijk komen er nog meer familieleden bij, maar voorlopig ziet er er even zo uit:

Aan de tak hangt ook nog een paddenstoel van vilt en tevens wat pieten en een Sinterklaas haha. Misschien dat ik, als ik tijd heb, nog een leuke foto maak van zijn seizoenstak!

Heb de laatste tijd flink wat afgehaakt, heerlijk, maar ik heb besloten dat mijn volgende project wel weer eens een scrapproject moet zijn. Dus volgende week de foto's maar weer uit de kast trekken en een layout maken. Heb er wel weer zin in!!!

Fijne zondag!

5 lieve reacties:

brigitte zei

Schattig uiltje.
Mooi gehaakt.
Groetjes Brigitte

Sylvia van der Kolk zei

Wat een mooie uil

Groetjes sylvia.

Fia zei

Hallo Ellen..

Ik zag dit schattige uiltje op mijn blog voorbij komen en zag dat jij dit lieverdje gemaakt heb.....leuk !!!!!!

Groetjes Fia
Hoe gaat het met je meisje???

Fia zei

Ehhh ik bedoel dus je mannetje...sorry!!

Loves to Create by Jacqueline blog zei

Hij is echt super schattig!!!
Gr jacqueline