zondag 3 mei 2009

Challenge gift card holder

Op het blog van Ingrid http://scrapbookmaniaandmore.blogspot.com/2009/05/shortcuts-sunday.html staat een hele leuke challenge. Ik dacht laat ik eens meedoen. Op 15 mei gaat mijn broer trouwen en mijn aanstaande schoonzusje is ook helemaal gek op scrappen. Ze willen als cadeau graag geld, aangezien zij al 14 jaar samen zijn, al ongeveer 9 jaar samenwonen en al 2 kinderen hebben. Ze heeft al een speciale enveloppenbrievenbox gescrapt om alle cadeau-enveloppen in te doen. Wat leuker dan het geld dat wij hen geven ook in een leuke, gescrapte gift card holder te doen. Dank je wel Ingrid (haha mijn toekomstige schoonzusje heet ook Ingrid) voor het leuke idee! Je kan er ook nog een prijs mee winnen..oe spannend!!!

Hier zie je mijn gift card. Het is een enveloppe die ik zelf uitgesneden heb uit roze cardstock. Vervolgens heb ik m dubbelgevouwen en versierd. Hij zit dicht met een lintje.

Aan de binnenkant zijn twee vakjes ontstaan. Aan de ene kant heb ik een tag gescrapt en aan de andere kant zit het geld.Verder heb ik de binnenkant versierd met stempels en wat bloemen en nog wat embellishments van een paar trouwhandschoenen met ringen (helaas is dit alles niet zo goed te zien op de foto)

Label van dichtbij. De tekst moet ik nog opschrijven, maar dat doe ik tegen de tijd dat ik het ga geven op de bruiloft.
Bovenop de tag zit een clip. Deze heb ik aan beide kanten versierd met papier, bloemetjes, hotfix pareltjes en lint. Hier een detailfoto.

En als laatste nog een foto van de enveloppen als hij dichtgebonden is met het lintje.


Ik vind m echt heel leuk geworden en ik heb nog nooit zoiets gemaakt, dus ben stiekem ook wel een beetje trots. Nu maar hopen dat broer en schoonzus hem ook leuk vinden op 15 mei...
Groetjes Ellen

5 lieve reacties:

Ingrid zei

Ellen, je hebt alle reden om trots te zijn, want je gift card holder is hartstikke goed gelukt. Mooi geworden hoor! Daar zijn je broer en schoonzus vast blij mee. En natuurlijk ook met de inhoud. ;-) Bedankt dat je hebt meegedaan.

Angelique zei

Wat heb je een leuke gift card holder gemaakt. Daar zullen je broer en schoonzusje heel erg blij mee zijn..

Groetjes Angelique

Anneke (An) Wijers zei

Dat ziet er leuk uit.
je familie zal er blij mee zijn!!!

Anoniem zei

Ellen het is echt mooi gemaakt!! en heel mooi uitgewerkt!! gr Janneke

Joke zei

Wat een leuke GCH. Kan me goed voortstellen dat er genoeg mensen zijn die deze zouden willen ontvangen.